SUOMESSA JALOSTETTUA NESTEEN POLTTOÖLJYÄ!

Nesteen lämmitysöljy on suomalaista työtä. Lämmitysöljy jalostetaan Suomen suurimmalla öljynjalostamolla Porvoossa sekä Naantalissa. Tuotetta toimitetaan kesä- ja talvilaatuisena. Jos öljysäiliö ja putkisto ovat lämpimässä paikassa, kesälaatuinen Neste-polttoöljy on toimiva ja taloudellinen vaihtoehto ympäri vuoden. Kesälaadun alhaisin säilytyslämpötila on kesäkaudella toimitettavissa erissä 0 C ja muulloin -5 C. Rikitön Neste-polttoöljy kesälaatu täyttää EN590-luokitusvaatimukset.


Nesteen polttonesteiden kuljetusten sujuvuudesta huolehtii yli 100 öljytuotteisiin suunniteltua säiliöautoa ympäri maata. Tämä takaa sen, että voimme parhaimmillaan toimittaa tilauksesi perille muutamassa päivässä. Nesteen lämmitysöljyasiakkaita palvelevat suomalaiset kuljetusyritykset ja kuljettajat, jotka todella tuntevat omat alueensa. Toimitusvarmuuden ja palvelun tason varmistamiseksi liikennöitsijät vastaavat omasta alueestaan. Nesteen öljytoimituksista huolehtivia kuljettajia koulutetaan jatkuvasti turvallisuusasioiden hallintaan.


Valtra varaosakauppiaaltasi nyt myös polttoöljyt


Tilaa lämmitysöljyt tutulta Valtra varaosakauppiaaltasi suoraan kotiisi toimitettuna. Lämmitysöljyt aina päivän parhaaseen hintaan ja lisäksi AGCO Suomen laskutusasiakkaana saat 60 päivän korottoman maksuajan!*


* Maksuaikatarjous voimassa vuoden 2017 loppuun

 

Katso lähin jälleenmyyjäsi »