SR-Harvesting vastaa huolloista

Viitasaaren piste sai lisää tilaa

Valtran myynti-, varaosa- ja huoltopiste Viitasaarella on muuttanut uusiin tiloihin osoitteessa Satamakatu 4. Huolloista ja varaosamyynnistä vastaa nyt SR-Harvesting. Traktorimyyjä Pekka Oja on tavattavissa parina päivänä viikossa, muulloin hän toimii Jyväskylän pisteestä käsin.


– Tämä on noin tuhannen neliön halli, josta meillä on käytössämme puolet. Remontoimme vielä tiloja ja rakennamme esimerkiksi pesupaikan. Myymälään tulee entistä laajempi valikoima huolto-osia ja tarvikkeita, kertoo SR-Harvestingin yrittäjä Jukka Salin.


SR-Harvesting Oy:llä on jo raskaskonehuolto Jyväskylässä, jossa työskentelee seitsemän henkeä. Pääpaikassaan Virroilla SR-Harvesting purkaa vanhoja Valtroja ja Valmetteja. Kierrätysosia myydään Valtran varaosapisteiden kautta ja lisäksi suoraan Virroilta. Virroilla työskentelee viisi henkilöä. Lisäksi SR-Harvesting myy maa- ja metsätalouskoneita.


– Yhteistyö Valtran kanssa on tuttua kierrätysosien ansiosta ja raskaskonehuolto on tuttua Jyväskylän huoltopisteen vuoksi. Kun on lisäksi oma maatila veljen kanssa, niin myös asiakkaan näkökulma on tuttu.


Huoltomiehenä Viitasaarella jatkaa Mikko Kovanen ja varaosamyyjänä Pertti Kuusikko. Salin toivoo, että lähitulevaisuudessa voitaisiin palkata lisäksi toinen huoltomies. 


– Kiiretilanteessa voidaan saada apua Jyväskylän huoltopisteestä ja toisaalta Viitasaarelta käsin voidaan hoitaa pohjoisen Keski-Suomen raskaskonehuoltoja. Viitasaarella on käytössä huoltoauto.